Aanmelden is niet meer mogelijk!> Aanmelden bedrijven
> Aanmelden organisaties

Nieuws

Evaluatie komt eraan

› Lees verder...

Bedankt!!

› Lees verder...


Beursvloer Twitter


meer tweets >

Score 2012: 89 matches
> Overzicht matches
> Aanbod & wensen

"

De beursvloer is een leuke en snelle manierĀ om bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en overheid bij elkaar te brengen. "

Partners:

Wat is een match?

Bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden ontmoeten elkaar. De sfeer is informeel en dynamisch. Doel: het maken van een match. Wat de een biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Voorbeelden matches

  • Een bouwbedrijf adviseert bij de verbouwing van een gebouw van de scouting. Als tegenprestatie organiseert de scouting een survivaltocht voor de kinderen van de werknemers van het bouwbedrijf.
  • De EHBO vereniging krijgt van een bedrijf een trainingsruimte. Als tegenprestatie ontvangt het bedrijf een gratis EHBO training voor drie medewerkers.
  • Een bedrijf ruilt het afdelings- of teambuildingsuitje in voor een dag op stap met kinderen van speciaal onderwijs naar de Efteling of op een middag de kerstversiering aanbrengen in een zorginstelling.